دوره آموزش مقدماتی ایچیموکو دال ترید
انتشار: تیر 09، 1400
بروزرسانی: 27 خرداد 1404

دوره آموزش مقدماتی ایچیموکو دال ترید

دوره آموزش مقدماتی ایچیموکو دال ترید

در مورد این استراتژی ایچیموکو، من فقط ساده ترین الگو ها را برای افراد مبتدی در نظر گرفته ام که شامل تقاطع طلایی و تقاطع مرده می باشد. یک شرایط نچندان خوب و الزامی برای ورود، تراز بودن کیجن و تنکن در یک جهت می باشد. زمانی که قیمت در ناحیه ی پر شده (یا همان ابر) حرکت می کند، بدین معنی است که یک ناحیه انباشت یا فلت در نمودار ایجاد شده است. زمانی که قیمت در حالت فلت می باشد، باید در مرزهای رنج وارد معاملات شد، و این استراتژی معاملاتی، به سادگی انجام معاملات در روند نمی باشد. اگر می خواهید دامنه ناحیه رینج بزرگ تر باشد، باید انبساط ابر را در نظر داشته و سیگنال های ایچیموکو را شکار نمایید.

  • در این درس بصورت بسیار ساده با ذکر یک مثال رویکرد معاملاتی هر نفر با توجه به میزان انتظار وی از بازدهی معاملات شرح داده شده است.
  • اندیکاتور ویلیامز شباهت زیادی با استوکاستیک دارد و همچون آن دارای دو منطقه اشباع خرید و فروش است.
  • به طور کلی در تحلیل تکنیکال هنگام استفاده از اندیکاتور ها بهتر است به سایر الگوها و اندیکاتور ها نیز توجه شود تا تحلیل صورت گرفته قابل اعتمادتر و کم ریسک تر باشد.
  • کاربران بر اساس حرکات قیمت می توانند سیگنال های خرید و فروش دریافت کنند.

این سیستم توسط گویچی هوسودا، یک نویسنده ژاپنی، در دهه ۱۹۶۰ توسعه یافت و به منظور تشخیص ترندهای بازار و شناسایی نقاط حمایت و مقاومت به کار می رود. منظور از یک نگاه این است که تریدر باید بتواند با یک نگاه به چارت مومنتوم، حمایت و مقاومت را تشخیص دهد. ایچیموکو، که نام کامل آن “ایچیموکو کینکو هیو” است، روشی پیچیده اما پرکاربرد برای تجزیه و تحلیل نمودارهای قیمتی است.

خلاصه ای از مطلب آموزش نوسان گیری با ایچیموکو

نکته ای که باید در نوسان گیری با ایچیموکو به آن توجه کنید این است که در بازارهای رنج، قیمت میان حداکثر و حداقل مشخصی نوسان می کند و ترند صعودی یا نزولی قابل توجهی وجود ندارد. در چنین شرایطی، خطوط ایچیموکو ممکن است به صورت مکرر از یکدیگر عبور کنند و سیگنال های نادرست یا گمراه کننده ای ایجاد کنند. همچنین، “ابر” ایچیموکو که معمولاً به عنوان منطقه حمایت یا مقاومت استفاده می شود، ممکن است به دلیل نوسانات قیمت در بازارهای رنجی، کمتر موثر باشد. یکی از ویژگی های کلیدی ایچیموکو که آن را از دیگر ابزارهای تحلیل تکنیکال متمایز می کند، توانایی آن در ارائه یک دید جامع به بازار است.

پیش بینی قیمت با استفاده از اندیکاتور ایچیموکو

این کندل ها اطلاعاتی درباره محدوده قیمت های بازار، قیمت های باز و بسته شدن معاملات و همچنین نحوه تغییرات قیمت ها در یک بازه زمانی مشخص را ارائه می دهند. تحلیل کندل های استیک به شکل مثبت یا منفی بودن بدنه کندل ها و همچنین شکل و اندازه سایه ها صورت می گیرد. ابر ایچیموکو، در روزهای پایانی سال 1930 در ژاپن معرفی شد و در اواخر دهه شصت میلادی نیز به صورت تکمیل شده و مطالعه شده اقدام به ارائه استراتژی مربوط به آن نمود. مفهوم تحت الفظی آن در زبان ژاپنی به شکل “نمودار تعادلی در یک نگاه” تعبیر می شود و نشان از این دارد و تلفیق چندین نمودار و فاکتور در قالب یک مفهوم می تواند وضعیت معامله در یک بازار را موثرتر کند. در تصویر زیر میانگین متحرک ساده با رنگ سبز، میانگین متحرک نمایی با رنگ قرمز و کیجون با رنگ صورتی مشخص شده است. ایچیموکو متشکل از پنج عنصر است که هر کدام نقش های خاصی را برای معامله گر ایفا می کنند و اطلاعاتی را در اختیار او قرار می دهند.

تنظیمات ایچیموکو در trading view

برای مثال، معامله گری می خواهد با بکارگیری نمودار روزانه و سوئينگ ها معامله انجام دهد. در این نمودار، ابر ایچیموکو ناحیه ای است که با سایه سبز مشخص شده که نشان دهنده منطقه کلیدی حمایت و مقاومت به شمار می رود. این نمودار صندوق قابل معامله S&P 500 را در یک روند صعودی نشان می دهد زیرا قیمت در بالاتر از ابر قرار گرفته است.